Лудогорец обиждат Илиан Илиев - треньорът бил от "мрънкачите в българския футбол"


FUTBOL-TV

Лудогорец обиждат Илиан Илиев - треньорът бил от

От Лудогорец излязоха с остра позиция след коментара на наставника на Черно море - Илиан Илиев, който обвини съдийството за загубата на варненци с 2:3 в Разград за първенство в неделя. Треньорът бе очаквано недоволен, заради подарената дузпа за Лудогорец и незаслужения червен картон. Благодарение на съдийската помощ, хегемоните успяха да обърнат 10-тима от Черно море от 1:2 до 3:2. От разградчани обаче се похвалиха, че гост-анализаторът в студиото (на телевизията, която предава мача) се бил обадил да се извини за думите си.

"Днес чудото се случи. Коментаторът в студиото на Диема спорт Данчо Господинов позвъни на ръководството на ПФК Лудогорец, за да се извини за некоректния си коментар по повод втория жълт картон на Васил Панайотов от ПФК Черно море. На всички е ясно, че това разпали ентусиазма на противниковата пропаганда. Подобно действие на коментатора ние можем да определим само като доблестно, защото е модерно да се плюе по Лудогорец, дори и да се търси под вола теле. А да си признаеш грешката се иска доблест и смелост.

Обаждането на Данчо Господинов обаче ни накара да си зададем въпроса: А дали треньорът на Черно море Илиан Илиев ще се извини за думите си, които за пореден път сипе по Лудогорец. Ясно е, че Илиев е лидер на мрънкачите в българския футбол, но очаквахме да надскочи ръста си и преди да плюе, първо да погледне статистиката от мача. Ние знаем, че той е част от старата коалиция антиЛудогорец и не напада така яростно наши опоненти, дори и когато е явно ощетен.

Няма проблем. Нека треньорът на "моряците“ си живее в белите облаци и в зоната на комфорт. Пожелаваме му най-искрено някога да води отбор с шампионски амбиции", написаха от Лудогорец в социалните мрежи.

  Сподели
526