Киров: Трябва да дойдат нови играчи (видео)


FUTBOL-TV

Киров: Трябва да дойдат нови играчи (видео)

Старши треньорът на Берое - Николай Киров говори пред клубния сайт след срещата с Рубин Казан. Вижте какво сподели той:

"Сериозна контрола срещу много сериозен състав. Получи се динамичен мач, агресивен. Какъвто и мач търсехме. Днес излязохме с почти нова линия на защитата и очаквах, че ще има такива проблеми, особено през първата част. Нормално, няма сработка все още в тройката в защитата. Имахме проблеми както при изнасянето на топката, така и при подсигуряването в тази тройка. Но е хубаво да се играят такива темпови контроли, за да може да виждаш грешките и да работиш върху тях за тяхното отстраняване", започна Киров.

"Неприятно е, че отново се наложи хора да играят по 90 минути. Дано да няма повече травми. Защото след първата контрола Серкан Юсеин получи мускулен проблем и пропусна днешния мач. Очаквано, когато не си готов да  играеш 90 минути, но се налага. Надявам се след днешния двубой да няма такива проблеми. Дано при Педро нещата не са сериозни, защото пропусна доста тренировки поради болест. Сега ако се наложи и заради травма да излезе от строя, доста трудно ще го вкараме в оптимално състояние".

"Имаме един футболист, с който сме подписали договор, но има пък визови проблеми и заради това не може да се присъедини към нас. Той трябва да си ги разреши. Всичко от страна на клуба е абсолютно изрядно. Разговорите за преотстъпването на двама френски състезатели утихнаха, нямаме отговор. Трябва да дойдат нови хора, които да играят контроли с нас. Защото се видя днес – влязоха трима нови човека и не се вижда сработка".

  Сподели
262