ЦСКА, Берое и Хебър Пазарджик заминаха заедно за Турция


FUTBOL-TV

ЦСКА, Берое и Хебър Пазарджик заминаха заедно за Турция

Отборите на ЦСКА, Берое и Хебър Пазарджик заминаха заедно за Турция, където ще проведат подготвителни лагери преди началото на пролетния дял от първенството във футболната Първа лига. Трите тима отпътуваха за южната ни съседка с чартърен полет от летище "Пловдив".

Тимът на ЦСКА ще проведе своя лагер в турския курорт Белек. На турска земя възпитаниците на старши треньора Саша Илич ще изиграят шест контролни срещи. От клуба обявиха, че до този момент сигурните проверки, които са уредени, са срещу японския Санфрече Хирошима, полския Гурник Забже, австрийския ЛАСК Линц, северномакедонския Македония Гьорче Петров и казахстанския Шахтьор Караганда. Шестият противник на "червените" в контролите все още се уточнява. 

Берое ще проведе своята подготовка в курорта Алания. По време на лагера футболистите на старши треньора Николай Киров ще изиграят пет проверки. Съперници в тях ще са отборите на Полися Житомир (Украйна), Рубин Казан (Русия), Подбескидже  (Полша), Македония Гьорче Петров (Северна Македония) и Ингулец (Украйна).

Хебър ще отседне в Алания, където има уредени пет контролни срещи. Тимът от Пазарджик ще се изправи последователно срещу полския Висла Краков, украинския Кривбас Кривой рог, казахстанския Каспий и украинския Металист Харков. 

Трите отбора ще останат в Турция до 31 януари, когато се прибират в България отново с общ полет.

  Сподели
203