Оксер си хареса нападател от ЦСКА


FUTBOL-TV

Оксер си хареса нападател от ЦСКА

Елитния френски Оксер проявява интерес към нападателя на ЦСКА Дюкенс Назон, твърдят медиите в страната, цитирани от "Мач Телеграф". Тимът от Лига 1 обаче ще трябва сериозно да се бръкне за хаитянина, който е първи избор за атаката на "червените". На "Армията" обаче имат и други опции за ролята на централен нападател в лицето на Браян Морено и Дауда Бамба, а там може да играе и Маурисио Гарсес. Така че в клуба може и да изслушат оферти за Назон.

28-годишният футболист има договор с ЦСКА до 2025 година. Това позволява на "червените" да му поставят сериозна цена. Очаква се те да поискат за него не по-малко от 3 милиона евро.

Хаитянинът дойде на "Българска армия" именно от Франция. Преди това той носеше екипа на третодивизионния Кевилий Руен, като за него бяха платени 200 хил. евро. Със сигурност ЦСКА ще може да удесетори парите, платени за него, ако се стигне до сделка с Оксер.

Бившият съперник на Левски за Купата на УЕФА изпитва сериозни трудности в Лига 1 и се намира на предпоследното място. Той все пак е само на 2 точки от зоната за спасение. Оксер е отборът с най-слабата атака в елита със само 16 отбелязани гола в 19 мача. Иначе Назон е играл и в друг френски тим Лориен, както и в Уулвърхамптън, Олдъм и Сент Трюиден.

  Сподели
253