Светльо Петров: Ако можех да кажа кой ще стане световен шампион, нямаше да съм треньор


FUTBOL-TV

Светльо Петров: Ако можех да кажа кой ще стане световен шампион, нямаше да съм треньор

Старши треньорът на Септември Светослав Петров говори след победата с 1:0 над Крумовград на 1/16-финал в Sesame Купа на България. Септември изхвърли Крумовград на Вили Вуцов от Купата и чака ЦСКА

"Доста добри първи 20-25 минути за нас. Имахме ситуации, които не можахме да реализираме. След това необяснимо за мен се подведохме от играта на Крумовград. Доволен съм от това, че продължаваме. Имаме доста неща, които трябва да подобряваме. Поздравявам нашите момчета за мъжеството. Ясно е, че Курмовград е един от добрите отбори във Втора лига. Имат доста футболисти с богат опит“, започна Петров.

"Радвам се, че продължаваме. Имаше доста неща, които не ми харесаха. Не ни интересуват другите отбори. Надявам се да стане добър мач. Почти навсякъде ЦСКА играе като домакин. Когато феновете са задружни, футболистите се чувстват като на домакински мач. Няма по-хубаво за футболист да играе мачове като този с ЦСКА. Паузата е напълно достатъчна. Ако можех да кажа кой ще стане световен шампион, нямаше да съм треньор. Иска ми се да е Германия. Получават се доста изравнени и интересни мачове“, каза още наставникът на Септември.

  Сподели
238