Кордоба ще се присъедини към националния отбор на Панама в неделя


FUTBOL-TV

Кордоба ще се присъедини към националния отбор на Панама в неделя

Централният защитник на Левски Хосе Кордоба ще се присъедини към лагера на националния футболен отбор на Панама в Абу Даби на 13 ноември (неделя), съобщи мениджърът на тима Кристиан Нунес, цитиран от спортния телевизионен канал RPC TV Panama.

Бранителят ще пътува за столицата на Обединените aрабски eмирства веднага след столичното дерби на "сините" срещу Славия в събота в Първа лига. Така той ще бъде на разположение на селекционера Томас Кристиансен за последната от трите контроли на латиноамериканците през този месец срещу Камерун на 18 ноември.

Заради ангажименти към Левски Кордоба не игра при загубата на Панама с 1:2 от домакина на Мондиал 2022 Катар в проверка в испанския курорт Марбея на 5 ноември. Той няма да бъде на линия и за утрешната приятелска среща срещу Саудитска арабия в Абу Даби, където в момента сънародниците му са на лагер.

Защитникът не беше пуснат от "сините" за първите два двубоя на Панама през ноември, тъй като датите за тях не бяха официални в календара на ФИФА и Левски нямаше задължение да го освободи.

  Сподели
224