Венци Стефанов: Ще се прекръстя след мача с Левски


FUTBOL-TV

Венци Стефанов: Ще се прекръстя след мача с Левски

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов изрази задоволството си от успеха с 1:0 над Черно море. След нея босът на "белите" похвали главния рефер Станислав Тодоров и призова той да свири до 50 години, както е в Англия, защото заедно с Кабаков е най-добрият в България.

Доволен съм. Показахме, че с българи можем да победим всеки един отбор. Второ, искам да им кажа на всички колеги, които имат нещо общо с футбола, че има можещи и неможещи съдии. Днес съдията нямаше нужда от ВАР. Когато има рефер, който знае и може, трябва да се цени. Такъв като него в Англия свири до 50 години. Недоразвити ли сме тук, та при нас е до 45? В Англия по-бавен ли е футоблът, а нашият - като светкавица?

Днес за първи път видях двамата най-добри съдии в България", каза Стефанов по повод Станислав Тодоров и Георги Кабаков, който бе на ВАР.

Относно обещанието, че ще се прекръсти, ако двама негови футболисти, висящи с картони за следващата среща срещу Левски, не получат такива, той допълни: "Ще се прекръстя след мача с Левски. Ще се постараем, ще се борим. Искаме победа, дай Боже да успеем."

  Сподели
208