Мъри наясно със състава за Черно море


FUTBOL-TV

Мъри наясно със състава за Черно море

19-годишният Марин Петков ще застане на върха на атаката за днешното гостуване на Черно море. Станимир Стоилов няма голям избор за нападението си и ще заложи на българския национал. Младокът се отчете с четири попадения за 384 минути на терена и днес срещу моряците ще се надява да удължи головия си актив, информира "Тема Спорт".

По крилата отново Мъри ще се довери на бразилците Уелтън и Роналдо, въпреки че в последните мачове двамата не допринасят с нищо за играта на сините в офанзивен план. Първият има само едно попадение от началото на сезона (б.а. - при победата с 2:0 над ЦСКА), докато вторият реализира също един гол, но се отличи и с три асистенции.

Единствената дилема за Стоилов е в средата на терена. Мъри ще се надява Филип Кръстев да е готов за мача и да може да го използва. При това положение националът ще си партнира с Абдулахи Шеху, който ще замести наказания Краев, а малко зад нападателя ще действа Георги Миланов. Съществува вариант и юношеският национал Асен Митков да играе до нигериеца, но това ще се случи само ако Кръстев не е възстановен за днешния двубой.

В защитата на Левски, пред Пламен Андреев, отново ще се заложи на Жереми Петрис и Цунами по фланговете, а в сърцето на отбраната ще са Ноа Сонко Сундберг и Хосе Кордоба.

  Сподели
257