Левски ще запише още един мач без победа


FUTBOL-TV

Левски ще запише още един мач без победа

Черно море - Левски
Стадион: "Тича“, Варна
Дата: 02.11.2022г.
Час: 17:15 ч.
Съдия: Георги Давидов


Левски гостува на Черно море във Варна в отложена среща от 4-ия кръг на родния шампионат. Когато се състояха началните кръгове - "сините" отложиха доста от мачовете си, заради участието си в евротурнирите, което бе прекратено от малтийския Хамрун Спартанс. В момента "сините" са в лоша серия, без победи и сега им предстои тежък двубой на "Тича". Прогнозата на FTV и на Futbolbet е за знак - Х.

Един от основните играчи на Левски ще липсва за оставащите битки преди паузата в първенството. Става въпорс за Илиян Стефанов, който бе контузен от Елитон и излезе още през първата част на сблъсъка с ЦСКА 1948, завършило без победител - 0:0. Нани, както го наричат феновете, вчера въобще не тренира. Лекарите пък са категорични, че не може да играе поне 20 дни. Така Стефанов ще пропусне не само двубоя с Черно море утре на "Тича", но и този със Спартак Варна през уикенда. Чудо ще е, ако Стефанов бъде на линия и за срещите с Черно море и Славия на "Герена", които идват след това.

Добрата новина в Левски е, че Ивелин Попов вчера започна да тренира. Попето обаче е под въпрос за мача с "моряците". Така Станимир Стоилов разполага само с Марин Петков за върха на нападението, а опция е и младокът Борислав Рупанов, който дебютира в последните минути срещу ЦСКА 1948.

Сблъсъкът на "Тича“ ще пропусне и Андриан Краев. Дефанзивният халф получи пети жълт картон от началото на сезона вчера и ще бъде наказан за една среща. Най-вероятно на неговото място в титулярния състав ще влезе Абдулахи Шеху.

Иначе вчера почивка получиха двама от титулярите - Филип Кръстев и Цунами. Както е известно, това се превърна в традиция на Станимир Стоилов, който се старае по всякакъв възможен начин да освежи играчите си.

Нападателят на Левски Билал Бари ще продължи възстановяването си на базата на националния отбор на Франция в Клерфонтен. Той е аут за мача и до края на календарната година.

В лагера на Черно море също има проблеми преди двубоя. Под въпрос за мача с Левски са Даниел Димов, Велислав Василев и Лъчезар Йорданов, които се оплакват от различни травми. Добрата новина за Илиан Илиев обаче е завръщането на Виктор Попов, който вече изтърпя наказанието си от един мач.

 

ПРОГНОЗА: ЧЕРНО МОРЕ - ЛЕВСКИ 1:1

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
629