Костадинов: Няма нужда от мащабна селекция


В. Мухарски

Костадинов: Няма нужда от мащабна селекция

Спортният директор на ЦСКА Емил Костадинов заяви след победата над Калиакра, че на отбора не е необходима голяма селекция.

"Заслужено победихме, доминирахме през целия мач. Момчетата знаят, че всеки двубой е важен, все пак гоним високи цели. Искаме да спечелим всичките срещи, които ни предстоят и най-вече финалът за Купата на Бългаия. Не ни трябва голяма селекция, треньорът е казал 2-3 имена, които ще се опитаме да привлечем. Освен това имаме намерение да запазим добрите си футболисти. На Милен Радуканов ще бъде предложен нов договор в най-скоро време", категоричен бе екзекуторът на Франция през 1993 година.

"Не беше лесно, домакините се бяха затворили добре. Чувството да вкарам гол отново за ЦСКА е много добро. Това ми върна спомени от преди време. Все още е рано да се говори за това дали ще имам нов договор с отбора", бе мнението на Емил Гъргоров, който вкара едно от попаденията.

"Искам да благодаря на феновете на ЦСКА. Честита победа. Радвам се, че победихме. Виждате, чв се радваме по специален начин, всички сме едно голямо семейство. Делев и Маркиньос са много добри играчи, но треньорът е преценил да не започнат като титуляри. Ще се опитаме да изпреварим Левски, ако си вземем мачовете до края, а те загубят срещу Литекс, това може да стане. По-спокойно е от времето, когато треньор ни беше Гьоре Йовановски", категоричен бе авторът на третото попадение Борис Галчев.

Снимка: Илияна Енчева

  Сподели
171