От Черно море с позиция за случката със Спартак Варна


FUTBOL-TV

От Черно море с позиция за случката със Спартак Варна

Черно море излезе със светкавичен отговор относно обвиненията от страна на Спартак Варна, че организацията във вчерашното дерби между вторите отбори на двата тима в Трета лига на “Тича" е била на ниско ниво. “Соколите" написаха, че техните играчи са били оставени без съблекалня, а освен това са били малтретирани от публиката на “моряците".

Ето какво пишат “моряците" без редакторска намеса:

Към отбора в посока Каменар - на лъжата краката са къси! 

Черно море се сблъска с "Наглите"...И тук не става въпрос за онази станала известна организирана престъпна група, а за отбора в посока Каменар. И за тези, които не знаят, -от стадион "Тича" за с. Каменар се минава през Коритото... 

Снощи "Тича" се разтресе и продължава да се тресе от смях. Но разбираемо. Очаквано, горчивината и напрежението, които се натрупваха дълго (13 години), много бързо започнаха да избиват, а загубата на дублиращия отбор на колегите, населяващи пространството до ВиК, само ускори този процес. 

Да тръбиш наляво и надясно, че за отбора ти е нямало съблекалня е горе долу същото като да кажеш, че е нямало врата на терена, към която да насочваш топката. Добре, че вкарахте гол, за да отпадне тази вероятна опорка.. 

Да, на "Тича" имахте проблеми и ще продължавате да имате, но те са на футболния терен, а не в съблекалните, треньорската стая или лекарския кабинет...

  Сподели
299