Левски ще запише трудна победа над Арда


FUTBOL-TV

Левски ще запише трудна победа над Арда

Левски - Арда
Стадион: "Виваком арена - Георги Аспарухов", София
Дата: 05.09.2022г.
Час: 20:00 ч.
Съдия: Владимир Вълков


Левски приема Арда Кърджали на "Герена" в любопитен двубой от 9-ия кръг на родния елит. Въпреки нестабилното си финансово състояние, "сините" продължават да влизат в повечето мачове като фаворити. Тук обаче трябва да се вземе предвид добрата форма на гостите. Арда има доста победи този сезон, но инкасира поражения именно в двубоите, в които бе аутсайдер. Прогнозата на FTV и на Futbolbet е за знак - 1.

Настроението в лагера на Левски е минорно. Тимът загуби финала за Суперкупата, а очакванията на всички бяха за успех и нов трофей. Това обаче не се случи и сега Мъри Стоилов ще има нелеката задача да вдигне играчите си и да ги накара да играят отново добре, както го правят през повечето време, откакто той е треньор на клуба.

Добрата новина за треньорския щаб е завръщането на Ноа Сонко Сундберг. Последният бе наказан и пропусна мача срещу Лудогорец. Почти сигурно сега ще е титуляр срещу Арда. В групата за мача вероятно ще попадне и в групата попаднат Нейтън Олдър и Николай Михайлов. Последният обаче вероятно отново ще остане на пейката. Все още не се знае кога синът на Боби Михайлов ще бъде реабилитиран. Като цяло в състава на Мъри не се очакват особени промени.

Треньорът на Арда Александър Тунчев вероятно също ще заложи на сходен (ако не и същия) състав на този, който победи Славия преди седмица. Младият наставник остана много доволен от тази победа и едва ли ще прави много промени, както при играчите, така и в тактиката. Не е изключено единствено Иван Тилев да почне от първата минута. Той се включи като резерва срещу "белите" и отбеляза победния гол.

Тунчев освен това обяви, че в отбора няма да има повече нови попълнения. "На този етап не очакваме нови попълнения. Доволен съм от футболистите, които имаме в отбора“, добави младият треньор.

 

ПРОГНОЗА: ЛЕВСКИ - АРДА 1:0

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
622