ЦСКА ще постигне трудна победа срещу Берое


FUTBOL-TV

ЦСКА ще постигне трудна победа срещу Берое

ЦСКА - Берое
Стадион: "Българска армия", София
Дата: 31.07.2022г.
Час: 21:00 ч.
Съдия: Валентин Железов


ЦСКА приема Берое на "Армията" в среща от 4-ия кръг на родния шампионат. "Армейците" би трябвало да влизат в ролята на фаворити, но не трябва да се забравя факта, че тимът на Саша Илич играе и в евротурнирите, което със сигурност ще направи отборът на Берое една идея по-свеж. Все пак, прогнозата на FTV и на Futbolbet е за знак - 1.

Наставникът на ЦСКА Саша Илич отново ще направи рокади в състава си. Самият той призна, че това е единственият начин, за да може отборът да изглежда сравнително свеж при мачове през три дни. Илич изненада всички с пускането в игра на младия Галин Минков. Бившият играч на Царско село игра добре по фланга, но въпреки това бе заменен през втората част, най-вероятно поради малкото игрово време, което е получавал до момента.

Почивка срещу Македония Гьорче Петров получи Слави Шопов, който все пак се появи в игра в заключителните минути. Новото попълнение до момента изглеждаше несменяем титуляр, но в последния мач седна на пейката. Сега обаче ще е титулят срещу Берое. Другата промяна, която се очертава ще бъде на върха на атаката. Там вероятно ще стартира Дюкенс Назон. Таранът вкара дебютния си гол именно в мача срещу македонците от турнира Лига на конференциите. Той ще замени неубедителния Калоян Кръстев. Не е изключено да има и вратарска промяна, което означава, че Густаво Бусато ще седне на пейката и ще получи малко почивка.

Последното ново попълнение на Берое Руи Педро Коумбра - Рука ще започне като титуляр при гостуването на ЦСКА в неделя. Португалецът бе представен официално от старозагорци в четвъртък, след като изкара пробен период в отбора. Рука е на 31 години, роден е в Тондела. Играе като ляв краен бранител. Кариерата му до този момент преминава предимно в Португалия, където играе за Жил Висенте, Тондела, Мирандела, Витория Сетубал и други.

Очаква се неговото включване да бъде и единствената промяна, която ще направи Петър Хубчев спрямо титулярния състав от равенството с Локомотив София в предишния кръг. Тогава Хубчев остана крайно разочарован от факта, че трима футболисти са поискали смяна още на почивката и в крайна сметка силите на Берое не са стигнали за нещо повече от равенство.

"Играхме добре до 65-ата минута, след което умората си каза думата. На полувремето трима човека поискаха смяна. Просто не ни стигнаха силите. Не контролирахме топката. Просто се пестихме, нямахме сили. Каквото и да е положението в Берое, ние трябва да тренираме и да сме дисциплинирани и да продължаваме да се развиваме. Няма друг път", заяви Хубчев тогава.

 

ПРОГНОЗА: ЦСКА - БЕРОЕ 1:0

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
444