Черно море си тръгна с трите точки от София


FUTBOL-TV

Черно море си тръгна с трите точки от София

Черно море започна с победа новия сезон вefbet лига. Варненци надиграха с 1:0 като гости Локомотив София, а единственото попадение бе дело на национала Виктор Попов в 74-ата мин. Варненци излязоха с тениски с надпис “Кураж, капитане! С теб сме, татко!", които бяха в подкрепа на Даниел Димов, който се възстановява от операция на крака.

През първата част опасни ситуации пред двете врати почти липсваха, като “моряците" имаха лек превес над своя съперник. Възможности за удар към противниковата врата се откриха пред младока Николай Златев и Матиас Курьор, но до попадения не се стигна. Домакините отговориха с далечен и неточен удар на Димитър Митков.
Възпитаниците на Илиан Илиев стартираха по-силно след почивката, като още в началото удар на Златев бе спасен от противниковия страж. В следващите минути Живко Атанасов и Курьор стреляха към рамката, пазена от Любенов, но първият удар мина над нея, а вторият бе спасен от стража.

В 74-ата минута Виктор Попов реализира единствения гол в двубоя. Той бе намерен в наказателното поле от Кета, след което насочи топката в противниковата мрежа. Това бе първият официален гол на национала с екипа на родния му клуб Черно море.

До края двата тима не успяха да реализират друго попадение и така “зелено-белите" тръгнаха с 3 точки в новия сезон.

  Сподели
279