Пардю пред Sky Sports: В ЦСКА ни боли от загубата! Дано се появи възможност за Англия


FUTBOL-TV

Пардю пред Sky Sports: В ЦСКА ни боли от загубата! Дано се появи възможност за Англия

Треньорът на ЦСКА Алън Пардю разкри подробности пред Sky Sports за битието си в България. Той покани екипа на медията в Панчарево, като в материала бе отразен и финалният мач срещу Левски, загубен с 0:1.

Пардю разказа за зарята в нощта преди финала за Купата на България, който "армейците“ изгубиха с 0:1 от Левски: "В 2:30 през нощта фенове на противника ни напомниха, че предстои голям мач. Получихме събуждане по телефона“, сподели Пардю.

"Не бях изпитвал страстта, която феновете изпитват тук, в много случаи в Англия - просто е лудост“.

Пардю показа и "бунгалата“, както той ги нарича, непосредствено до тренировъчното игрище. Той описа своята стая по следния начин: "Казваме им бунгала, но са доста яки. Английската ми закуска е тук до чайника. Това е малкият ми офис. Само едно малко легло, но футболистите имат по-широки легла и понякога спят по двама“.

Английският специалист коментира и загубата във финала: "Беше голям мач. За съжаление, загубихме след гол с рикошет. Боли ни. След като ни вкараха, не направихме нищо, за да им отвърнем“.

Пардю призна, че иска отново да води отбор в Англия. "Да, искам (да менажирам английски отбор). Сега съм на 60, но съм здрав и се чувствам добре. Гледам Рой Ходжсън и си мисля, че имам поне още 10 години. Надявам се да се появи възможност“.

На Острова също отбелязват, че бъдещето на Алън Пардю в ЦСКА остава неясно особено след загубения финал.

Помощникът на Пардю – Алекс Дайър пък разкри, че се е притеснявал да пристигне в България заради расизма по време на България – Англия 0:6 през октомври 2019 година.

"Когато ме поканиха да дойда, говорих с жена си и с моето семейство. Трябваше да си помисля, защото като тъмнокож не мога просто да отида в друга държава, без да знам как ще ме приемат. Очевидно съм тъмнокож и не знам какво да очаквам. От както съм тук, е страхотно. Нямам проблеми. Говоря с хората. Не съм изпитал нищо лошо“, каза Дайър.

  Сподели
491