Левски ще си тръгне с 3-те точки от Варна


FUTBOL-TV

Левски ще си тръгне с 3-те точки от Варна

Черно море - Левски
Стадион: "Тича", Варна
Дата: 06.05.2021г.
Час: 17:30 ч.
Съдия: Станимир Тренчев


Левски гостува на Черно море в морската ни столица в среща от 29-ия кръг на родния шампионат. И двата тима имат шансове за топ 3 и със сигурност искат да участват в евротурнирите. "Сините" са в подем и настроението в отбора е факт, но и освен това трябва да се отбележи, че в отбора мислят повече за финала за Купата срещу ЦСКА. Все пак прогнозата на FTV и на Futbolbet е за знак - 2.

Двама от титулярните състезатели на Левски - Илиян Стефанов и Драган Михайловч, не се включиха в днешната тренировка на “сините". Халфът и защитникът имат леки болежки, които не им позволяват да се готвят пълноценно, но за мача с Черно море ще са на разположение на Станимир Стоилов.

Добрата новина от “Герена", е, че талантът Асен Митков е напълно възсатоневен от контузията, която получи преди месец в Португалия, където юношите на България се класираха на Евро 2022 след мачове с домакините, Финландия и Ирландия, и вече тренира с основната група. Той също ще е на линия за мача с "моряците".

За гостуването във Варна поради наказания отпадат Уелтън и Петков. Това реално са и единствените проблеми пред Мъри Стоилов преди двубоя. Самият наставник обаче на няколко пъти обяви, че прави всичко възможно отборът да не мисли за финала, а за предстоящия мач. Дали това обаче ще се случи, предстои да видим...

В лагера на Черно море цари оптимизъм. Треньорът на Морето - Илиан Илиев ще може да разчита на национала Виктор Попов, който пропусна мача със Славия поради наказание. Той обаче вече ще е на линия за мача с Левски. Аут обаче е Влатко Дробаров, който получи своя пети жълт картон срещу Славия и ще бъде наказан.

"На три точки сме от Ботев Пловдив. Беше по-добре да вземем пълния актив от точки (срещу Славия), но се надявам да продължи по същия начин битката в шестицата. Със сигурност ще се опитаме да победим Левски", обяви Илиан Илиев за мача.

 

ПРОГНОЗА: ЧЕРНО МОРЕ - ЛЕВСКИ 0:1

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
719