Ето кой може да е следващият треньор на ЦСКА


FUTBOL-TV

Ето кой може да е следващият треньор на ЦСКА

Почти сигурният заместник на Стойчо Младенов в ЦСКА е 44-годишният сърбин Саша Илич. Бившият дългогодишен халф на Партизан е в София от днес, твърдят колегите от "Тема Спорт". Сърбинът вече е провел разговори с шефовете на "червените", като се очаква те да продължат и утре. Ако всичко е наред, Илич трябва да бъде обявен за нов старши треньор на тима на Гриша Ганчев. 

Интересно е, че Илич няма голям опит като наставник - три години е водил юношеския отбор на Сърбия до 16 години, след това за кратко е бил начело на юношите на съседите до 18-годишна възраст, а през настоящия сезон водеше Чукарички, но е напуснал белградския клуб в понеделник.

По-рано тази вечер Стойчо Младенов хвърли оставка, дошла след победата с 2:0 над Славия в полуфинала от турнира за Купата на България. Припомняме, че онзи ден Екзекутора на Ливърпул даде скандална пресконференция, на която засегна и отношенията си с Гриша Ганчев. Младенов сподели, че от декември не комуникира с бизнесмена, а наред с това разкри, че не му е било позволено да направи зимна селекция.

  Сподели
629