Байер ще докаже, че не е случаен отбор с победа над шампиона Байерн


.

Байер ще докаже, че не е случаен отбор с победа над шампиона Байерн

Най-интересният мач през уикенда в Германия противопоставя един срещу друг целещият се нависоко Байер Леверкузен и шампионът Байерн Мюнхен. Това е истинският тест, който да покаже до каква степен тимът на Бруно Лобадия може да се бори за титлата.

Миналият сезон в същия мач Байерн абсолютно надигра Леверкузен и му показа, че е дорасъл за големи подвизи. От тук започна и смъкването на “аспирините”, водени от Михаел Скибе и накрая те не успяха да завършват дори на място, което да им осигури участие в Европа.

За Байерн предстоят три от  най-тежки мачове преди зимната пауза с втория Байер, с лидера Хофенхайм и с коварния Щутгарт. Това как ще се справят в тях ще покаже дали тимът на Клинсман е готов за нова титла. В Шампионската лига Байерн е спокоен като му остава да изиграе решителен мач за първото място в предварителната група срещу Олимпик Лион.    

Новините са, че шампионите няма да могат да използват Мартин Демикелис, Марк Ван Бомел и Лукас Подолски. Домакините пък ще могат да разчитат на Гонсало Кастро, който бе наказан за миналия кръг. Саша Дум обаче получи червен картон и е аут за големия мач.

Твърде логично изглежда Байерн Мюнхен да се мотивира, знаейки че три поредни победи ще го направят почти сигурно есенен първенец и при положение, че не повтори грешките от началото на сезона и през пролетта ще е отново шампион. Но затова футболът е интересен. При победа на домакините нещата стават непредвидими. Защо да не се сбъдне вторият сценарий.

Последни 5 мача: 
Байер Л: ЗПРПП
Байерн М: ППРПР

Прогноза – 2:1

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
22