Сензациите Стоук и Хъл ще поделят точките


.

Сензациите Стоук и Хъл ще поделят точките

Доста интересно дерби очаква любителите на Висшата лига на Англия. Един срещу друг се изправят новаците Стоук Сити и Хъл, които се представят повече от добре за първата си година в елита.

Домакините от Стоук, за които се смяташе, че могат да конкурират Дарби Каунти за тим изпаднал с най-малко точки, опровергаха мрачните прогнози. Засега тимът е 14-ти, но само 2 точки го делят от 7-ата позиция. Освен това “грънчарите” постигнаха много добри резултати срещу грандовете – равен с Ливърпул и победа над Арсенал. Освен това тимът е в силна форма напоследък като в изминалите си 5 срещи има само 1 загуба от шампиона Манчестър Юнайтед.

Хъл Сити е още по-голяма сензация. “Тигрите” са на 6-то място. И те победиха Арсенал като гост, а и доста от точките си спечелиха навън. За разлика от Стоук обаче формата им напоследък е по-лоша. 5 мача те нямат победа, но трябва да им се признае, че играха с Челси, Манчестър Юнайтед, Болтън, Манчестър Сити и Портмсут, които отдавна са имена в лигата.

За Тони Пулис новините са добри. Райън Шаукрос и Дейв Китсън бяха под въпрос, но се оказа, че контузиите им са леки и няма да им попречат да излязат срещу Хъл. Китсън все пак вероятно ще е на пейката, защото се завръща Рикардо Фуйер, който беше наказан за миналия кръг.

При Хъл се в тренировъчния процес отново се включи Крейг фаган, който беше аут от септември. Антъни Гарднър също тренира. И двамата няма да са готови за събота. Под въпрос са Анди Доусън и Калеб Фолан.

Стоук е в по-добра форма в момента, а и имат страхотен рекорд у дома. Ако някой може да им го прекъсне, това определено е Хъл – тимът, който играе по-силно навън. В последните си три мача на “Британия Стейдиъм” “тигрите” нямат загуба и Фил Браун. Мачът ще е интересен с доста положения и вероятно голове. Шансовете са равностойни.

Вероятни състави:

Стоук: Сьоренсен, Грифин, Файе, Шоукрос, Хигинботъм, Делап, Соарес, Диао, Файе, Фуйер, Сидибе

Хъл: Михил, Макшейн, Търнър, Заяте, Рикетс, Марни, Ашбий, Боатенг, Джовани, Кинг, Кузен

Последни 5 мача:

Стоук: ПЗПРП
Хъл: РРЗЗЗ

Прогноза – 2:2

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
62