Левски ще си тръгне от Благоевград с 3 точки


FUTBOL-TV

Левски ще си тръгне от Благоевград с 3 точки

Пирин Благоевград - Левски
Стадион: "Христо Ботев", Благоевград
Дата: 03.04.2021г.
Час: 17:30 ч.
Съдия: Иво Андреев


Левски гостува на Пирин в Благоевград в очакван с голям интерес двубой от програмата на 25-ия кръг в родния елит. Прогнозира се, че този мач ще бъде най-посетеният от всички в този кръг, като се очава стадионът на Пирин да бъде изпълнен до краен предел. Иначе двубоят е труден за прогнозиране, тъй като и двата отбора редуват силни и слаби мачове. Все пак FTV и Futbolbet ви предлагат да пробвате знак - 2.

Вчера Левски се събра в почти пълен състав. Голяма част от националите на "сините" се завърнаха на "Герена". Единствено се чака Хосе Кордоба, който през тази нощ дебютира за националния отбор на Панама при победата с 1:0 над Канада.

Все още не е ясно колко точно ще отсъства юношеския национал Асен Митков. Халфът получи контузия по време на финалния кръг от квалификациите за Евро 2022 при 17 годишните. Той напусна принудително в последната среща с Ирландия (2:2).

Играчите вчера имаха възстановителна тренировка, като на помощния терен на "Герена" излязоха само тримата вратари – Николай Михайлов, Пламен Андреев и Йоан Загоров. Иначе на "Герена" нямат проблеми с наказани или контузени играчи и Мъри Стоилов ще може да разчита на най-доброто за мача в Благоевград.

Наставникът на Пирин (Благоевград) Радослав Митревски говори за предаването "Домът на футбола". Треньорът на "орлетата" заяви, че за него ще е чест да се изправи срещу Станимир Стоилов в сблъсъка между благоевградския тим и Левски от предстоящия кръг вefbet Лига.

"Надявам се да продължим същата добра серия. Със сигурност Левски го очаква тежък мач. Всички мачове са по-специални. Знаем какъв треньор е Станимир Стоилов и как играят неговите отбори. Това, че съм бил в ЦСКА няма значение.

Фланелката на Пирин ми е по-важна. Докато не се спасим официално, не съм спокоен. Имаме цели и виждане за бъдещето. Продължаваме да гледаме към всеки един мач с максимално внимание. Търсим самоусъвършенстване и чистим детайли. Нормално е да има настроение в тренировките. За мен това е най-добрата възможна професия, която може да съществува.

Помня Петър Занев от млад футболист като един всеотдаен играч. Бях сигурен, че ще направи добра кариера - така и стана. Според мене пиринският дух, който е в мен и него е в колектива и раздаването.

Разбира се, феновете също са в тази сплав. Гледам мач за мач, не търсим по-високи цели като седмото място. За бъдещето ми може да говори ръководството. Не съм чел дори договора си. Знам, че съм сигурен за поста до лятото - след това ще видим. Доста са добрите ни изпълнители на пряк свободни удари - Карачанаков, Манолев, Станоев, Занев също. От периода му в ЦСКА. Всеки може да изпълни дузпа в 90-ата минута - Йорданов, Костов. Може би бих заложил на Манолев", коментира Митревски.

Зимното попълнение на "орлетата" Казуки Такахаши е картотекиран и ще може да вземе участие в предстоящия двубой с Левски. Японският полузащитник бе привлечен през зимната пауза и взе участие във всички контроли на тима, но все още не е дебютирал в официален мач, тъй като административни процедури бавеха неговото картотекиране.

 

ПРОГНОЗА: ПИРИН - ЛЕВСКИ 0:1

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
598