Украинец носи победата на Черно море, двубоят се игра без ВАР (видео)


FUTBOL-TV

Украинец носи победата на Черно море, двубоят се игра без ВАР (видео)

Локомотив София инкасира неприятна загуба срещу Черно море на националния стадион. "Моряците" победиха с 3:0 в среща от 21-ия кръг на родния елит, която се игра, въпреки че теренът бе в ужасно състояние, заради  снега, който се изсипва над столицата.

Матиас Курьор (5) беше точен за гостите и даде ренен аванс на тима си. Малко по-късно Илия Димитров пропусна да изравни от дузпа, отсъдена за игра с ръка в наказателното поле на Велислав Василев. Евгений Сердюк (29, 68) вкара останалите два гола, които подпечатаха успеха на "моряците". Украинецът изрази бурно радостта си, сваляйки фланелката си, а под нея имаше друга със флага на своята страна, а под него надпис "Не на войната".

Мачът трябваше да започне в 15:15ч. на националния стадион "Васил Левски", но заради натрупалия сняг началото на срещата беше отложено с няколко минути. Любопитно е да се отбележи, че системата ВАР нямаше как да бъде използвана. Така Черно море продължава борбата си за топ 3, докато Локо София ще се надява да печели следващите си мачове, за да трупа точки и да се спаси от изпадане.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
335