Тотнъм ще се радва и на точка в Холандия


.

Тотнъм ще се радва и на точка в Холандия

Английският Тотнъм гостува на холандския НЕК Ниймеген в мач от 3-тия кръг груповата фаза на турнира за Купата на УЕФА. “Шпорите” засега са втори в Група D с 3 точки от 2 мача. Лидер тук е Удинезе с 6 точки. НЕК пък е 4-ти като от 1 среща има загуба.

Това ще принуди домакините да атакуват и да търсят по-настървено успеха. Те не са лош отбор като в Холандия са в средата на таблицата – 8 място с 19 точки от 12 кръга. В последния си мач в Ередевизе те направиха равен с НАК Бреда. Преди това загубиха от Рода с категоричното 3:0, но пък седмица по-рано удариха шампиона ПСВ за 1:0.

Тотнъм е в страхотна форма в Премиършип като ниже само победи. В последния кръг “шпорите” победиха Блекбърн с 1:0 и вече са 16-ти в класирането като упорито катерят нагоре след идването на Хари Реднап.

Защитникът Марк Отен ще оперира коляното си на 30 декември, но въпреки болката играе от началото на сезона така, че може да го видим и в най-важния мач за НЕК. Колин Джон, който игра във Фулъм все още не е дебютирал за клуба си поради липсва на игрова практика.

Лука Модрич все още е контузен. Алън Хътън не отпътува за Холандия, тъй като лекарите все още не са дали диагноза след направения му скенер на крака. Ледли Кинг едва ли ще бъде рискуван, след като згра 2 поредни мача. И Уудгейт ще получи почивка. Доста младоци са получили шанс от Хари Реднап да понатрупат малко опит в Европа.

Логично Тотнъм е по-силният отбор, но при така създалото се положение везните се изравняват. Домакините ще са много мотивирани да спечелят, но накрая англичаните ще са доволни на спечелената точка, която ще ги класира за следващата фаза.

Вероятни състави:

НЕК: Бабос, Дани Фернандес, Визгерхоф, Отен, Ел Акчауи, Сибум, Сшоне, Давидс, Ел кабир, Ван Бюкеринг, Янсен

Тотнъм: Гомеш, Гънтър, Даусън, Зокора, Бейл, Ленън, Хъдълстоун, О’Хара, Бентли, Бент, Кембъл

Последни 5 мача:

НЕК: РЗППР

Тотнъм: ППППП


Пргоноза – 2:2

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
25