Уелтън: Искам да стана шампион с Левски


FUTBOL-TV

Уелтън: Искам да стана шампион с Левски

Новото попълнение на Левски - Уелтън даде интервю пред клубната телевизия.

"Много завладяващо е да съм в отбор като Левски. Ще давам най-доброто от себе си и ще работя здраво. Искам да бъда шампион тук, да играя добре и да правя феновете щастливи. Мисля, че направихме добър мач срещу Марибор, радвам се, че треньорът ми даде шанс. Работим добре, но имаме още много работа за вършене, за да печелим", каза бразилецът. 

"Първото впечатление от Стоилов е, че е добър треньор, взискателен е и търси правилните решения. Винаги е хубаво, защото помага да се общува. Българският език е малко труден. Съотборниците ми са много добри, както и останалите в клуба. Веднага ни приеха, много ни помагат". 

"Календарът е добър, трябва да работим, за да успеем. В моята глава е да защитавам тази емблема и да бъда шампион. Зависи от треньора и от физическата ми подготовка, кога ще съм готов за 90 минути. Работим, за да стане. Предпочитам да играя на крилото, мога да съм по средата, но предпочитам фланга. Няма значение ляво или дясно. Харесва ми хем да вкарвам, хем да асистирам. Държа и на двете", каза той. 

"Възхищавам се на Лионел Меси и Неймар. Те са гиганти. Имам жена и син. Те са в Бразилия и ми липсват. Тази липсва е, за да постигна големи неща. Аз Уелтън идвам тук, за да правя история и да нося щастие на феновете. Ще го правя с моята сила и качества", каза още бразилецът.

  Сподели
363