БФС предлага работа на Гонзо


FUTBOL-TV

БФС предлага работа на Гонзо

Георги Иванов - Гонзо ще поеме националния отбор по футбол, твърди "Марица". Не само първия. Легендата на Локомотив Пловдив и Левски е поканен за директор на всички национални тимове. Очаква се назначението официално да стане факт след 17 януари, тъй като в момента шефът на БФС Борислав Михайлов има ангажименти. 

Подобно длъжност не е новост в белия свят. Куп световни сили, начело с Германия, имат директор, който отговаря и координира работата във всички национални отбори - от деца до мъже. Така бившият нападател ще бъде началник на селекционера Ясен Петров, Александър Димитров, Ангел Стойков и останалите по пирамидата. 

Според запознати Боби Михайлов се е насочил към Гонзо по няколко причини. Едната е, че в БФС искат да изолират от националите Йордан Лечков. Членът на Изпълкома от Сливен не пропуска да влиза в конфликт със звездите на всяко едно от последните поколения от Бербатов до Ивелин Попов. Феновете също се дразнят изключително при всяка проява на Лечков, като го съсипват с колажи за външния вид. Гонзо е добре приет от националите, с които се познава лично.  

За последно Георги Иванов беше директор на Локо Пловдив. Той си тръгна от родния клуб след неразбирателство със собственика Христо Крушарски.

  Сподели
666