Спартак Москва също с интерес към звездата на ЦСКА


FUTBOL-TV

Спартак Москва също с интерес към звездата на ЦСКА

Интересът към еквадорския нападател на ЦСКА Жорди Кайседо не стихва. Поредният клуб, който се интересува от него е руският Спартак Москва. Мениджър, който е близък до московчани е проучил възможността голмайсторът да облече екипа на руския гранд, който в момента изпитва някои трудности и се намира на едва на 9-ото място в Премиер лигата след 18 изиграни мача. Начело на тима отскоро е Паоло Ваноли, който опитва да засили нападателната мощ на отбора. Само 4 тима в елита на Русия са отбелязали по-малко голове от Спартак, който е с 20 попадения на сметката си. Жорди е един от петимата централни нападатели, които са били предложени на московчани.

В същото време изданието Futbolecuador.com , цитирано от "Тема Спорт" - съобщи за интерес към нападателя и от турския втородивизионен Аданаспор, като се позовава на публикация в една от социаните мрежи на близкия до клуба Аржантин Кьошеси. Аданаспор се бори за промоиця в Суперлигата. В южните ни съседи твърдят, че клюбат ще изпрати официална оферта в близките дни, като е склонен да плати доста сериозна сума.

По този начин Спартак Москва и Аданаспор се нареждат на опашката от желаещи да притежават еквадорския таран, който е голмайстор на родното първенство с 12 попадения. Интерес към Кайседо, чийто договор с "армейците" е до 2025 година, има още от Газиантепспор, Динамо (Киев), както и от клубове от Италия и Франция. На този етап високата трансферна сума спира кандидатите за подписа му. Както е известно, наскоро неговият мениджър Ернан Боладо разкри, че тя възлиза на 5,5 милиона евро.

Очаква се нападателят да бъде следен отблизо по време на лагера на ЦСКА в Турция. "Червените" не бързат да го продават, така че яснота около бъдещето на футболиста ще има в края на месеца.

  Сподели
392