ЦСКА и Черно море може дори да не си вкарат гол


FUTBOL-TV

ЦСКА и Черно море може дори да не си вкарат гол

ЦСКА - Черно море
Стадион: "Българска армия", София
Дата: 12.12.2021г.
Час: 14:15 ч.
Съдия: Никола Попов


ЦСКА приема Черно море на "Армията" в двубой от 19-ия кръг на родния елит. "Армейците" направиха не лош мач срещу Рома преди броени дни, макар да загуби с 2:3. Със сигурност в тима ще има повече настроение преди мача с Черно море. "Моряците" обаче са труден отбор и прогнозата на FTV и на Futbolbet е за знак - Х.

Болки в адукторите е причината за смяната на крилото на ЦСКА Георги Йомов на полувремето в мача с Рома. Фланговият футболист е усетил напрежение в бедрото в края на първата част и като превантивна мярка беше заменен от Яник Вилдсхут. Със сигурност Йомов ще попадне в групата за домакинството на Черно море. Не е ясно обаче дали ще може да стартира от първата минута. По вероятно е като титуляр да започне именно Яник Вилдсхут, който успя да вкара красиво попадение във вратата на "вълците".

Греъм Кери също пропуска мача, тъй като изобщо не е в София. Той се прибра в родината си и дори се заговори, че може да приключи с ЦСКА и да си търси тим от Острова, като е спряган за завръщане в Плимут.

Хамза Чатакович също се очаква да е титуляр срещу Черно море. Той се отчете с попадение срещу Рома и вероятно ще е предпочетен пред Йоан Баи. Любопитно е, че Чатакович за последно бе титуляр именно срещу предсточщия съперник на "армейците", а именно - Черно море.

Черно море пристига в столицата след серия от добри резултати. Варненци нямат загуба в 11 поредни шампионатни мача. Отборът на Илиан Илиев е на точка зад днешния си съперник и може да го измести от втората позиция, ако спечели. Очакванията са за нискорезултатен двубой, защото един срещу друг се изправят два от тимовете с най-добра защита в първенството.

 

ПРОГНОЗА: ЦСКА - ЧЕРНО МОРЕ 0:0

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
474