Пробвайте знак Х за Арда - Левски


FUTBOL-TV

Пробвайте знак Х за Арда - Левски

Арда - Левски
Стадион: "Арена Арда", Кърджали
Дата: 27.11.2021г.
Час: 17:30 ч.
Съдия: Станимир Тренчев


Левски гостува на Арда на стадиона в Кърджали в среща от 16-ия кръг на родния шампионат. Столичният гранд продължава да е в сериозна финансова криза, като лично треньорът на тима обяви, че всички играчи се продават, с цел да се постигне стабилност в това отношение. Арда от своя страна редува силни и слаби мачове, като победата им не е сигурна. Прогнозата на FTV и на Futbolbet е за знак - Х.

Георги Миланов е аут до края на тази година. Футболистът ще бъде извън терените за около два месеца. Това означава, че играчът може да пропусне началото на подготовката на “сините", но би трябвало да хване основната част от лагера. Халфът контузи коляното си, но за щастие опасенията за скъсани връзки не се потвърдиха.

Драган Михайлович и Мартин Петков също са с травми и няма да са на разположение за двубоя с Арда.

"Арда са отбор, който през последните години прави добро впечатление. Отбор, който играе комбинативен футбол. Бързо влязоха в лигата и стоят на добро ниво. Един от стабилните и добре играещи отбори. Играят добър футбол, а ние ще се опитаме да отговорим по същия начин“, заяви наставникът на Левски Станимир Стоилов.

Ръководството на Арда внесе официално писмо в БФС с искане за смяна на главния съдия Станимир Тренчев за домакинскския двубой срещу Левски. Като причина от управата на клуба изтъкват, че Тренчев е ощетил кърджалийци в осминафиналната среща от турнира за Купата на България срещу ЦСКА по-рано през сезона. Ден преди мача обаче - от БФС не уважиха молбата на тима от Кърджали.

В част у медиите у нас пък се появи информация, че ръководството на Левски е поискало допингконтрол след предстоящата среща с Арда. Проблемът за подобно нещо е, че сините изпитват финансови проблеми и не се знае дали ще успеят да платят за допинг контрол.

 

ПРОГНОЗА: АРДА - ЛЕВСКИ 1:1

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
344