ЦСКА ще се поздрави с победа срещу Арда


FUTBOL-TV

ЦСКА ще се поздрави с победа срещу Арда

ЦСКА - Арда
Стадион: "Българска армия", София
Дата: 20.11.2021г.
Час: 17:45 ч.
Съдия: Никола Попов


ЦСКА приема Арда на своя стадион в среща от 15-ия кръг на родния шампионат. Играчите на двата отбора са си отпочинали след паузата за националните отбори и сега предстои един доста интересен двубой. "Армейците" изглеждаха доста изморени в последно време, вероятно заради мачовете им от евротурнирите. Прогнозата на FTV и на Futbolbet е, че до изненада едва ли ще се стигне - знак 1.

Трима от футболистите на ЦСКА, които лекуваха различни проблеми по време на паузата – Томас Лам, Георги Йомов и Брадли Мазику ще могат да играят в утрешния мач с Арда на "Българска армия“.

Финландецът получи травма при победата над ЦСКА 1948 и заради това като титуляр започна Карол Метс. Лам отпадна и от националния тим на Финландия. Той обаче вече е добре. Друг въпрос е дали Стойчо Младенов ще му гласува доверие като титуляр срещу гостите от Кърджали.

Брадли Мазику пък почувства болка по време на гореспоменатия двубой с ЦСКА 1948. Той също не пътува за мачовете на Конго и остана в България, където протече възстановяването му. Ясно е, че Мазику ще бъде титуляр отляво на защитата на "червените“ утре.

Георги Йомов пък не беше контузен, а имаше друг тип здравословни проблеми. Заради тях крилото отпадна от срещите на националния отбор с Украйна и Швейцария. По всичко личи, че и Йомов ще започне от първата минута срещу кърджалийци.

Преди малко повече от седмица - треньорът на Арда Георги Чиликов бе уволнен по незнайни причини. Самият той обяви ден по-късно, че не е наясно каква е причината. Начело на тима застана бившият играч на ЦСКА Славко Матич. Той дори дебютира за Арда в контрола, като тимът от Кърджали се наложи с 2:1 над Берое.

"Нека ЦСКА е фаворит. Това е на хартия, но на терена ще видим. Ще се радваме на всеки позитивен резултат. За нас позитивен резултат би бил и Х. Важно е как ще дойдем до този позитивен резултат“, заяви новият треньор на Арда. "Имам отлични условия за работа. Атмосферата е добра. Още се запознаваме. Направихме много срещи, видеоанализи. Футболистите вече знаят какво аз очаквам от тях. Трябва да даваме максимума на терена и да сме храбри. Аз когато бях в Славия и ЦСКА Йешич беше треньор", обяви Матич.

 

ПРОГНОЗА: ЦСКА - АРДА 2:1

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
473