Дембеле: Нямам идея какво ни инжектираха, докато играех за Левски


FUTBOL-TV

Дембеле: Нямам идея какво ни инжектираха, докато играех за Левски

Бившият нападател на Левски Гара Дембеле направи интересни разкрития за престоя си в родния Левски. За него документален филм снима френския "Екип". Голмайсторът разказва, че е бил подложен на вливания по време на престоя си в Левски, а след като е отишъл в Германия се оказало, че в  тялото му има забранени според немските стандарти вещества.

България, с края на всеки мач от Лига Европа, имахме вливания. Имаше медицинска сестра с бяла престилка. Свалях бутонките и започваха да ми правят вливания, защото предстояха други мачове, след два или три дни. Нямам идея какво ни инжектираха. Единственото, което мога да гарантирам е, че когато подписах в Германия, в тялото ми имаше субстанции, които не бяха позволени в там. Всъщност, когато пристигнах в Германия бях с допинг. Имах някакви хормони, не знам...", казва Дембеле.

"От друга страна на мачовете през уикенда, в България, всеки път бях на допинг тест. Давах проба с урина, но очевидно тогава нямаше нищо притеснително. Всъщност, има такива моменти.

В Германия имах малка кутия. Имаше моя номер 11 на нея с около десет хапчета, които трябваше да взимам след тренировките. Дори не знаех какво е. Имаше огромни хапчета, които засядаха в гърлото ми. Ако не ги вземеш, ще имаш глоба. Гледаме футбол по телевизията, но когато си вътре, това е сложна среда", добавя той.

  Сподели
336