Пробвайте знак Х за най-старото столично дерби


FUTBOL-TV

Пробвайте знак Х за най-старото столично дерби

Славия - Левски
Стадион: "Славия", София
Дата: 06.11.2021г.
Час: 17:30 ч.
Съдия: Ивайло Стоянов


Левски гостува на Славия на стадиона в "Овча Купел" в най-старото столично дерби, което е от програмата на 14-ия кръг в родния елит. "Сините" са непостоянни в изявите си, като редуват силни и слаби мачове. Мачовете на Славия като цяло са трудни за прогнозиране. Ако все пак решите да играете този двубой, то FTV и Futbolbet ви съветват да пробвате знак - Х.

Халфът на Левски Георги Миланов и вчера се готвеше на облекчен режим. Бившият национал на сините е направил няколко обиколки, след което се е прибрал в съблекалнята. В сряда той получи неприятен удар от Христос Шелис по време на тренировка. В часовете преди мача ще стане известно дали Миланов ще може да вземе участие в най-старото столично дерби.

Вчерашната тренировка пропусна защитникът Георги Александров. Наравно с основната група се готвеше Здравко Димитров, който имаше болежки в последните дни.

Сините проведоха интензивна тренировка вчера, а заниманието бе изгледано от Наско Сираков и новия изпълнителен директор на сините Иво Ивков. В тима вече почва да се говори и за селекция, като в часовете преди срещата, Левски подписа с едно ново попълнение  - шведският защитник Ноа Сонко Сундберг.

"В интерес на истината, Славия има изключително силно и положително представяне през тази година. Спечелиха много мачове, вървят уверено в първенството и направиха голям скок в развитието си. Заслужават уважение. От нашия отбор обаче зависи как ще се представят утре те и как ще завърши мачът", заяви Мъри Стоилов.

Людовик Соарес се завръща в състава на Славия за първи път след срещата от петия кръг с Локомотив в Пловдив на 22 август. Той попадна в групата на "белите" за двубоя с Левски, но почти сигурно ще остане на пейката. Като цяло в състава на Славия не се очакват кой знае какви промени.

 

ПРОГНОЗА: СЛАВИЯ - ЛЕВСКИ 1:1

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
435