Ботев Враца и Черно море не се надиграха (видео)


FUTBOL-TV

Ботев Враца и Черно море не се надиграха (видео)

Ботев Враца и Черно море изиграха мач от 12-ия кръг наefbet Лига като до последния съдийски сигнал не успяха да се победят и завършиха при резултат 0:0.

Началото бе силно за домакините, но първата добра ситуация дойде за Черно море. В 4-ата минута Васил Панайотов изпълни пряк свободен удар, но се получи рикошет и така топката стигна до непокрития Родриго, който отправи изстрел от въздуха, но Костов изби. Следващото добро положение този път беше за Ботев. В 7-ата минута Касини стреля към вратата, но топката прелетя покрай страничния стълб.

В следващите минути вратарят на Ботев Красимир Костов спаси още няколко положения. Второто полувреме започна с опасен удар от фаул на Дориан Бабунски, но без проблем за Дюлгеров. 15 минути преди края футболистите и на двата отбора заиграха по-смело и търсеха победния гол. За Ботев добра атака направи Мартин Николов, а за Черно море - Леандро. В 78-ата минута Чавдар Ивайлов засече с глава подадена топка и вкара. Веднага обаче бе вдигнат флаг за засада и голът бе отменен. Макар и с преглед на ВАР резултатът остана 0:0.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
304