Дузина играчи с изтичащи договори в Черно море


FUTBOL-TV

Дузина играчи с изтичащи договори в Черно море

Дузина играчи на Черно море са с изтичащи договори през юни 2022 година. Това означава, че от 1 януари те могат да преговарят с други клубове и да подписват предварителни договори, информира "Тема спорт". Това сериозно притеснява шефовете на варненци, които са стартирали поетапни разговори с повечето от тях, като се надяват те да се съгласят да преподпишат и да останат на "Тича".

Сред тях са вратарите Иван Дюлгеров и Георги Георгиев, защитниците Влатко Дробаров, Даниел Димов, Виктор Попов и Цветомир Панов, както и халфовете Васил Панайотов, Стефан Велев, Пабло Гарсия, Леандро Андраде и Родриго Енрике, както и нападателят Зе Гомеш.

Досега шефовете на Черно море рядко са имали проблеми с договорите на състезателите и винаги са успявали да се разберат.

В същото време лекарският щаб на "Моряците" прави всичко възможно да вдигне двама от основните играчи в тима за домакинството на Славия в неделя. Това са капитанът Даниел Димов и ввратарят Георги Георгиев. Двамата не играха в последния шампионатен двубой срещу Арда (3:0). Георгиев дори пропусна лагера на националния отбор за световните квалификации с Литва и Северна Ирландия.

  Сподели
528