Вратарят на ЦСКА получава предложение за нов договор


FUTBOL-TV

Вратарят на ЦСКА получава предложение за нов договор

Ръководството на ЦСКА ще даде нов договор на титулярния вратар Густаво Бусато. Още преди няколко дни стана ясно, че шефовете на "червените" преговарят с всички играчи, чиито контракти изтичат скоро, а бразилецът е един от тях.

Бусато дойде през 2019 г. от Итуано без пари и веднага се превърна в титуляр. До момента 30-годишният страж има точно 85 мача за "червените" (55 в първенството, 12 за Купата и Суперкупата и 18 в Европа), пише "Мач Телеграф".

"България е страна, в която се чувствам много добре. Тук се роди моята дъщеря. В България се промени моят живот. Моята съпруга също много харесва София и се чувства много добре. Даже не мога да кажа, че ми липсва нещо от Бразилия, защото тук и храната ми харесва и като цяло София е много спокоен град, в който се чувстваме отлично. Аз харесвам всичко тук. Имам още време, което да прекарам в този град, а той може да ни предложи още хубави моменти. Предстои да видим", каза самият Бусато за медиите в родината си.

Вече втори сезон дубльор на бразилския страж е Димитър Евтимов, който се представя на ниво, когато му се налага да замества по-опитния си колега.

  Сподели
241