Пирин и Черно море с добър мач, но без победител (видео)


FUTBOL-TV

Пирин и Черно море с добър мач, но без победител (видео)

Пирин Благоевград и Черно море завършиха наравно при резултат - 2:2 в мач от 9-ия кръг на родния шампионат. Пабло Гарсия откри резултата след точно изпълнение на дузпа в 40-ата минута. До положението за 11-метровия наказателен удар  се стигна след като Дюлгеров игра с ръка в наказателното поле, като то бе дискутирано от реферите повече от три минути. 

В 42-ата минута Родриго изрита Бенгюзов в центъра на терена, за което реферът Валентин Железов му вдигна спорен директен червен картон.

След почивката продължи да бъде интересно. След час игра "орлетата" изравниха. Манолев овладя отлично дълъг пас и въпреки че се озова очи в очи със стража на моряците, но подаде на празна врата за Слави Костов, за когото не бе проблем да изравни.

Четири минути след това "моряците" отново поведаха. Гарсия стреля директно към вратата от фаул, Петров не реагира добре и топката влетя в мрежата му за 1:2.

В 77-ата минута Преслав Йорданов изравни, наказвайки изключително груба грешка на вратаря на Черно море - Георгиев. 

В  89-ата минута  Попев изби топката с ръка, предотвратявайки сигурен гол. След преглед с ВАР моряците правилно получиха дузпа, а играчът на благоевградчани получи директен червен картон. Васил Панайотов стреля в аут и пропиля дузпата.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
215