Черно море изпусна победата срещу Локо Пловдив


FUTBOL-TV

Черно море изпусна победата срещу Локо Пловдив

Локомотив Пловдив оцеля във Варна. Черно море пропусна да реализира куп чисти положения срещу своя съперник и двата тима завършиха 0:0 на стадион “Тича" във Варна в мач от 4-ия кръг наefbet Лига.

Футболистите на Илиан Илиев наложиха домакински натиск от първия съдийски сигнал и в 4-ата минута създадоха първата опасност в срещата. Файсел Касми получи топката вдясно и центрира в наказателното поле, където Стефан Велев стреля, но в аут. В 12-ата минута Леандро Андраде бе намерен вляво по атаката, навлезе навътре и отправи удар, но Пиргов успя да спаси. Минута по-късно Умарбаев опита да изненада Георги Георгиев с удар от средна дистанция, но топката излезе в аут.

В 24-ата Леандро Андраде проби мощно по лявото крило и центрира към точката на дузпата, но Файсел Касми не успя да отправи добър удар, с който да застраши вратата на гостите. В 27-ата минута Касми центрира много прецизно от фаул, но Влатко Дробаров не успя да засече топката от непосредствена близост. Въпреки това кълбото мина доста опасно покрай вратата на Пиргов. В 42-рата минута вратарят на Черно море Георги Георгиев направи отлично спасяване, след като Лукас Салианс получи топката от Димитър Илиев и стреля от средно разстояние, но стражът на “моряците" бе заел добра позиция и отрази удара.

В 61-вата минута след центриране от корнер Живко Атанасов засече топката с глава, но стреля над вратата. В 67-ата минута Родриго Енрике центрира отдясно, топката срещна ръката на Руан, която обаче бе прибрана до тялото и главният съдия не отсъди 11-метров наказателен удар, въпреки претенциите на “моряците". В 71-вата минута Черно море пропусна най-чистото си положение в срещата до този момент. Зе Гомеш получи топката в наказателното поле, пусна пас към Леандро Андраде, който от много близо стреля, но Пиргов направи изключително спасяване и запази резултата непроменен. В 74-ата минута Леандро Андраде премина като на парад по левия фланг, пусна към Зе Гомеш, който с едно докосване предостави топка на Пабло Андраде, той потърси близкия ъгъл на Пиргов, но отново стражът на Локо Пд успя да спаси.

  Сподели
312