Царско село и Черно море откриха сезона с доста скучен мач (видео)


FUTBOL-TV

Царско село и Черно море откриха сезона с доста скучен мач (видео)

Черно море завърши 0:0 при гостуването си на Царско село в мач от първия кръг наefbet Лига за сезон 2021/2022 г.. Двубоят откри новия шампионат у нас. Двата тима обаче изиграха доста скучен мач и ремито изглежда справедливо. Официален дебют с фланелката на “моряците" направи Фоде Гираси. В София “зелено-белите" бяха подкрепени от около 30 привърженици, които през целия двубой не спряха да подкрепят своите любимци.

В 9-ата минута след центриране от фаул, Веци Василев с пета отклони опасно топката, но Георги Георгиев се разпъна и успя да избие. В 19-ата минута варненци създадоха най-чистата си ситуация през първата част. Виктор Попов получи топката в наказателното поле, подаде към Родриго Вилела, който се обърна и стреля с левия крак, но за изненада на всички топката премина встрани от вратата.

В 38-ата минута Пабло Гарсия опита да изненада вратаря на домакините с удар от границата на наказателното поле, но топката попадна право в ръцете на стража на Царско село. 

В 54-ата минута след добра контраатака Милчо Ангелов получи топката сам срещу стража на варненци на метри от голлинията и стреля, но Георги Георгиев показа блестящ рефлекс и спаси. В 63-ата минута Пабло Гарсия опита прецизен удар от дистанция с левия крак, топката отиваше в далечния ъгъл на вратата, но стражът на Царско село внимаваше и успя да спаси. Други интересни ситуации липсваха.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
370