Неделев: Нямах други предложения и подписах с Ботев


FUTBOL-TV

Неделев: Нямах други предложения и подписах с Ботев

Тодор Неделев говори пред медиите, след като поднови договора си с Ботев Пловдив. Звездата на "канарчетата“ подписа за 2+1 години. Той сподели, че не е получил оферта от друг клуб. Според него трудно някой отбор би рискувал да вземе футболист, който от доста време лекува контузия. Неделев заяви, че целта му е да се възстанови и възможно най-скоро да се завърне в игра за Ботев.

"Три години и половина не бях в Ботев, бях в Германия и съм щастлив, че съм тук сега. Щом са минали десет години и още съм в Ботев Пловдив, всички трябва да разберат, че това е отборът на сърцето ми. Надявам се колкото се може по-бързо да възвърна формата си и да помогна на Ботев Пловдив. Нямах други предложения, защото не мисля, че някой отбор би взел футболист след толкова дълго отсъствие заради контузия. В този момент моята цел беше да се възстановя и да подпиша с Ботев Пловдив“, каза Неделев.

"Решението е най-вече на доктора и рехабилитаторите на отбора кога ще се завърна. Чувствам се добре. Започнах рехабилитация, но мисля, че ще ми трябва още известно време, за да почна да играя“, добави той.

Изпълнителният директор на Ботев Пловдив Даниел Серехидо се отблагодари на Тошко Неделев.

"Искам да благодаря на Тошко за неговата усилена работа по възстановяването, за желанието, което имаше да се върне обратно. Някои хора твърдяха, че ние не го искаме, че той също не иска да остане в Ботев. Всичко това не беше вярно и Тошко е обратно при нас“.

  Сподели
287