Черно море спечели само точка срещу Ботев Пловдив (видео)


FUTBOL-TV

Черно море спечели само точка срещу Ботев Пловдив (видео)

Черно море завърши - 1:1 като гост на Ботев Пловдив в мач от 30-ия кръг на Първа лига. Стефан Станчев бе точен за "моряците“ в 42-ата минута, а домакините изравниха чрез Атанас Илиев в 69-ата минута. По този начин хората на Илиан Илиев запазват първото място в Група А на втората осмица с актив от 42 точки. "Канарчетата" пък доиграват сезона и ще се надяват на нещо повече през следващата кампания.

Ботев стигна до чисто голово положение в 18-ата минута. След комбинация между Джонатан Перейра и Емануел Току в отлична позиция бе изведен Филип Филипов. Той шутира с десния крак по диагонала, но уцели напречната греда. В 37-ата минута бе първото положение за варненци. Файсел Касми изведе Стефан Велев сам срещу Янко Георгиев, но ударът му бе спасен от вратаря на Ботев.

В 43-ата минута “моряците" откриха резултата. Илиан Илиев центрира от корнер в наказателното поле, където Стефан Станчев засече с глава и прати топката в мрежата за 0:1.

В 69-ата минута пловдивчани изравниха. Па Конате бе изведен с дълго подаване по лявото крило. Почти от аутлинията бранителят центрира на близка греда, където Атанас Илиев изпревари защитниците в зелено-бяло и засече с глава в горния десен ъгъл на вратаря Георги Георгиев за 1:1.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
254