Живко Миланов: В такива мачове се градят силни характери


FUTBOL-TV

Живко Миланов: В такива мачове се градят силни характери

Помощник-треньорът на Левски - Живко Миланов очаквано остана доовлен след успеха над Черно море с 2:1. Ето какво каза той пред медиите:

"Чувството е много хубаво. За пръв от доста време играем пред наши фенове тук на Герена. Това ни липсваше през цялата година. В момента заслужено ги поздравяват. Първото полувреме не успяхме да контролираме топката. Черно море малко ни изненада. Пресираха ни доста високо. През втората част играхме доста добре. Феновете много ни помогнаха да обърнем мача", каза той.

"Грешки винаги ще се правят. По-важното е, че тези момчета показаха харектер и обърнаха мача през втората част. Беше много важно, че изравнихме преди почивката. Радостен съм, че бързо се върнахме в мача. Нещата си дойдоха на мястото през втората част", добави той.

"Боби след всеки мач се чувства по-добре. За Ради това бе първи мач. Трябва да внимаваме с тези момчета. Ради има две операции, а Боби - три. Със следващите мачове ще добият още повече самочувствие, за да са на 100%", сподели още той.

"Разбира се, че гледаме към седмата позиция. Ще е доста трудно. Ще имаме още два мача на Герена, надявам се да ги вземем. Ако Черно море не загуби точки до края няма да има смисъл", сподели още Миланов. "Не знам дали положението в Левски е по-добро. Надявам се да разберем. В такива мачове, като този днес, се градят силни характери и мъже", дабови още той.

  Сподели
279