ЦСКА ще спечели следващия си мач


FUTBOL-TV

ЦСКА ще спечели следващия си мач

Царско село - ЦСКА
Стадион: "Арена Царско село", София
Дата: 18.04.2021 г.
Час: 18:30 ч.
Съдия: Радослав Гидженов


ЦСКА гостува на Царско село в среща от 24-ия кръг на родния шампионат. "Армейците" са фаворити, с оглед на амбициите на двата отбора, както и поради причината, че наставникът на ЦСКА Любослав Пенев доскоро бе начело на "царете" и познава отлично качествата на играчите на този отбор. Прогнозата на FTV и на Futbolbet е за знак - 2.

Все пак в състава на ЦСКА е пълно с проблеми преди мача. Наказан за мача е самият Любослав Пенев. След мача за Купата срещу Лудогорец има доста наказани футболисти на ЦСКА. Пенев, който ще гледа мача от трибуните няма да използва четирима свои титуляри в двубоя. Това са Иван Турицов - изгонен в края на сблъсъка с Лудогорец, а заради натрупани картони аут са Юрген Матей, Тиаго и Брадли Мазику.

Самият Тиаго Родригес е и контузен. Той е заминал за Сърбия, където ще се прегледа и лекува при известната лечителка Марияна. Футболистът на “червените" получи травма по време на втория полуфинален сблъсък с Лудогорец, спечелен от неговия тим с 2:1. Той бе принудително заменен още преди почивката. Очаква се халфът да прекара в Белград няколко дни, а в лагера на столичния тим се надяват да го вдигнат за следващите мачове на отбора. Неговото място със сигурност ще заеме Федерико Варела, тъй като няма друга опция, но и самият Варела прави доста добри мачове и си заслужи титулярното място.

Спортно-техническият щаб на ЦСКА получи оптимистични новини относно състоянието на универсалния си бразилски футболист Жеферсон, който също е с контузия след двубоя в Разград. Първоначалните прогнози за скъсана връзка на лявото коляно, но те не са се оправдали. Последните медицински прегледи са показали, че латиноамериканецът може да се завърне в игра до две седмици, а не както се предполагаше по-рано - да бъде аут до края на сезона.

Така Любо Пенев ще даде шанс за изява футболисти, които по-рядко използва.

Старши треньорът на Царско село Антони - Здравков ще може да разчита на почти всички свои футболисти за предстоящото домакинство на ЦСКА. На линия за двубоя са бившият играч на Интер и Торино Ален Стеванович, както и Христо Попадийн. Двамата пропуснаха заради разтежения визитата на Локомотив Пловдив през миналия уикенд, която Царете загубиха с 0:2.

Аут за двубоя е само крилото Андерсон Кордейро. Бразилецът няма да попадне в групата заради наказание. След санкция обаче се завръща централният защитник Мартин Кавдански. Сухия, който смени поелия ЦСКА Любослав Пенев, се очаква да промени постройката, като ще залага на 4-3-3. Преди него Любо използваше 4-1-4-1 или 4-4-2.

 

ПРОГНОЗА: ЦАРСКО СЕЛО - ЦСКА 0:2

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
363