Черно море си спечели трите точки срещу Царско село (видео)


FUTBOL-TV

Черно море си спечели трите точки срещу Царско село (видео)

Черно море записа домакински успех с 1:0 срещу Царско село, в мач от 21-вия кръг на родния шампионат, игран на стадион “Тича" във Варна. Единствения гол в мача реализира Стефан Велев през първата част. 

Черно море започна двубоя с домакински натиск, като съотношението на владеене на топката бе 62% в полза на “моряците". В 9-ата минута Файсел Касми центрира в наказателното поле за Влатко Дробаров, пропусна топката, а тя премина много близо до страничната греда. В 12-ата минута след центриране на Илиан Илиев, топката се удари в тялото на Иван Бандаловски и срещна напречната греда. В 15-ата минута Георги Георгиев се отчете с добро спасяване след удар на Димитър Костадинов.

В 24-ата минута Файсел Касми стреля опасно от границата на наказателното поле, топката рикошира в крака на Бандаловски, след което последва добро спасяване с една ръка от Джони Пласид.

В 30-ата минута Черно море поведе в резултата. Родриго Енрике центрира добре за Васил Панайотов, който добре намери топката от въздуха, но Пласид изби. Кълбото попадна в Стефан Велев, който майсторски я насочи в долния десен ъгъл на стража на Царско село за 1:0. В 43-ата минута Зе Гомеш стреля от воле, но ударът му бе блокиран от Джони Пласид.

В даденото от рефера продължение на първото полувреме варненци пропуснаха много чиста ситуация пред вратата на Царско село. След центриране от фаул, Зе Гомеш отправи удар с глава, но Пласид отново направи страхотно спасяване.

След края на първото полувреме се разигра грозна сцена с участието на треньора на Черно море Илиан Илиев и капитана на гостите Реян Даскалов. Двамата си размениха реплики, а след това се сбутаха, но бързо бяха разтървани. Секунди преди началото на втората част Даскалов отиде при Илиев да му се извини и двамата си стиснаха ръцете.

В 70-ата минута Пабло Гарсия опита далечен удар, но неточно. Като цяло след почивката нямаше много интересни положения. В крайна сметка Черно море се поздравиха с успеха и трите точки.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
183