Тотнъм знае как се побеждава Ливърпул


.

Тотнъм знае как се побеждава Ливърпул

Тотнъм посреща Ливърпул в най-интересния двубой от 4-тия кръг на Карлинг къп. Само преди 2 седмици “шпорите” победиха “мърсисайдци”, за които това бе първо поражение през сезона.

След идването на Хари Реднап тимът от “Уайт Харт Лейн” има само 1 равен в 5 мача. Останалото са все победи. Дарън Бент се разигра. За съжаление на феновете на лондончани изгубените в началото на сезона точки ще попречат Тотнъм да се бори за място в 4-ката. Шанс за участие в Европа дава и Карлинг къп. Тотнъм е носител на трофея и затова сега се представя в турнира за купата на УЕФА.

Ливърпул седи в челото на таблицата и очевидно за “червените”. Приоритет е титлата. Участието в няколко турнира може да им попречи да гонят най-важната цел. Затова и Рафа Бенитес ще заложи на резервни състезатели срещу Спърс, а и нататък в турнира стига Ливърпул да продължи. От големите звезди може да видим само Фернандо Торес, който се нуждае от повече игрови минути, за да навлезе във форма след контузията си.

В предишният кръг Ттнъм победи Нюкасълс 2:1 като гост, а Ливърпул се справи с Крю Алекзандра на “Анфийлд”.

С оглед целите и амбициите на двата клуба може да се предположи, че за домакините този турнир е от много по-голямо значение, отколкото за гостите. Естествено в Англия всеки играе за всичко. Моментът обаче е удобен за Ливърпул да се прости с една надпревара, особено като това ще стане срещу тим, отпадането, от който дори не може да се определи като срамно.

Прогноза – 1
Точен резултат – 3:1

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
58