Ч. море с реакция срещу съдийството в мача с ЦСКА-София


Н. Гавазов

Ч. море с реакция срещу съдийството в мача с ЦСКА-София

Черно море излезе с материал на официалния си сайт, в който подложи на критика работата на съдията Радослав Гидженов в мача с ЦСКА-София, който "моряците" загубиха с 1:0. Напомняме, че съдийската бригада взе някои спорни решения в полза на "армейците", което предизвика гневната реакция както на наставника на варненци Илиян Илиев, така и на потребители в социалните мрежи.

"Съдията Радослав Гидженов демонстрира странен критерий за показване на картони в двубоя от 18-ия кръг наefbet Лига между отборите на ЦСКА и Черно море. Главният рефер предупреждаваше официално футболистите на двата отбора по различен начин, като на моменти правилата на футболната игра сякаш не съществуваха. “Моряците" бяха декорирани в жълто за най-малкото, докато нарушенията на играчите на домакините бяха подминавани с лекота.

Спестяването на картони във въпросния мач бе очевадно, като на моменти дори накъртващо. Обикновено сме свикнали срещу Черно море да се показват официални предупреждения в ситуации, в които вече няма как да се спести картон, докато преди това и още повече след – всичко остава в графата “невидял".

Ето някои от фауловете на само един футболист на ЦСКА – Тибо Вион, които Гидженов не посмя да декорира в жълто. Може би защото трябваше да прати френския футболист под душовете много преди края на срещата на “Българска армия"", се казва в материала на сайта на Черно море.

 

  Сподели
252