Пробвайте знак Х за Лудогорец - ЦСКА


FUTBOL-TV

Пробвайте знак Х за Лудогорец - ЦСКА

Лудогорец - ЦСКА
Стадион: "Хювефарма Арена", Разград
Дата: 27.02.2021 г.
Час: 15:00 ч.
Съдия: Драгомир Драганов


ЦСКА гостува на Лудогорец в Разград в може би най-интересният мач от програмата на 19-ия кръг в родния елит. Разликата между двата тима е само три точки в полза на разградчани, но при победа за ЦСКА, то "червените" ще изместят своя съперник от първата позиция. Двубоят със сигурност е труден за прогнозиране, но FTV и Futbolbet предлагат на читателите си знак - Х.

Жеферсон няма да вземе участие за ЦСКА в дербито с Лудогорец в събота в Разград. Това потвърди треньорът Бруно Акрапович. Играчът бе контузен, вече е по-добре, но още не е готов за игра.

"Отборът е добре. Играчите работят добре. Имахме малко оплаквания след мача с Черно море, но се оправиха всички. Физически сме добре. Жеферсон е по-добре. Но няма да рискуваме. Жеферсон по-скоро няма да играе. Още не готов нито за събота, нито за вторник. Работим по план. По-скоро няма да играе", заяви Акрапович.

В дните преди мача ЦСКА подсили редиците си си с холандския бранител Мено Кох. Високият 195 см. защитник бе привлечен от елита на Белгия, където защитаваше цветовете на местния АС Еупен. Кох бе набелязан за трансфер още през лятото на миналата година, но тогава клубът му отказа да го продаде. През декември двете страни възобновиха преговорите и сега те бяха финализирани. Кох вероятно ще бъде картотекиран за мача с Лудогорец, но почти сигурно ще остане на пейката. Иначе той е гласен за титуляр за сметка на Пламен Гълъбов, но последният се очаква да е титуляр и в този мач.

Лудогорец ще направи вратарска рокада за дербито с ЦСКА. Националът Пламен Илиев ще се завърне под рамката за сметка на Ренан. По време на подготовката треньорът Валдас Дамбраускас подели времето на двамата, но с идването на официалните мачове бразилецът зае титулярното място. Ренан допусна един гол от Спортист Своге, запази суха мрежа срещу Етър, но бе много слаб на "Лаута" срещу Локомотив Пловдив. Той носи вина за първия гол, а при третия буквално подари топката на Лукас Салинас.

В Лудогорец е и Владислав Стоянов, но към момента той няма да се ползва с доверието на своя нов треньор.

Капитанът на Лудогорец Светослав Дяков със сигурност пропуска дербито с ЦСКА. Това разкри треньорът Валдас Дамбраускас.

"По средата на сезона имаме някои проблем. Един играч се подобрява, друг има проблеми. Дяков е аут от мача, заради контузията, която получи срещу Локо Пловдив. Някои играчи получават травми. Всички останали могат да бъдат избрани за мача утре. По-късно днес ще решим кой ще играе. Като цяло мога да избирам от всички останали играчи", заяви треньорът.

 

ПРОГНОЗА: ЛУДОГОРЕЦ - ЦСКА 0:0

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
272