ЦСКА привлече защитник от Нидерландия


FUTBOL-TV

ЦСКА привлече защитник от Нидерландия

ЦСКА подсили ариергарда си с холандския бранител Мено Кох. Високият 195 см. защитник бе привлечен от елита на Белгия, където защитаваше цветовете на местния АС Еупен.

Ето какво обявиха "армейците" на своя сайт:

Кох бе набелязан за трансфер още през лятото на миналата година, но тогава клубът му отказа да го продаде. През декември двете страни възобновиха преговорите и сега те бяха финализирани от изпълнителния директор Пламен Марков и оперативния щаб на червените.

Новото попълнение премина успешно медицински прегледи днес и ще се включи в следобедното занимание на тима. Мено Кох е роден на 2 юли 1994г и е продукт на школата на ПСВ Айндховен, с който сключва дългосрочен професионален договор. С "филипсите“ печели титлата и суперкупата на страната през 2016г, но основно се изявява в дублиращия тим, където показва удивителна резултатност, отбелязвайки 17 гола.

Кариерата му в страната на лалетата продължава в Утрехт и НАК Бреда, с които записва 61 мача и 3 попадения в Ередивизие. През последната година и половина футболистът бе част от АС Еупен. С белгийския си тим Кох изигра 40 двубоя в първа дивизия, вкарвайки 3 гола, като нерядко носеше и капитанската лента.

Пожелаваме на Мено Кох здраве и много успехи с червената фланелка!

НА ДОБЪЕ ЧАС!

  Сподели
407