Реал Унион няма да издържи на Бернабеу


.

Реал Унион няма да издържи на Бернабеу

Реал Мадрид посреща Реал Унион в мач реванш от 1/16 финалите на Купата на Краля. . В първата среща в Ирун тимът от Терсера сензационно спечели с 3:2 и така остави интригата до втория мач.

След този двубой Реал М изигра три мача, които не може да се нарекат успешни. Първо Лос Меренгес направи 1:1 с Алмерия в Примера, след това дойде загубата от Ювентус в Шампионската лига, а в събота пак в примера “белите” взеха измъчено 4:3 над Малага. 

Реал Унион показа преди две седмици, че не се впечатлява от името на съперника. Тимът на Иняки Алонсо вкара цели три гола на шампиона на Испания. Грешки в защитата обаче попречиха да бъде извоюван по-сериозен резултат, който да даде повече надежди за класиране в следващата фаза. В Терсера тимът продължава да е лидер, като след успеха над Реал постигна още две победи с 2:1 над Самора и с 1:0 над Спортинг Хихон Б.

Серхио Рамос получи директен червен картон срещу Малага в събота и срещу Реал Унион е наказан. Още няма новини около състоянието на Рубен де ла Ред и не е ясно дали той може да играе вече, след като припадна по време на първия мач в Ирун. Ариен Робен е аут за 6 седмици, а сънародникът му Рууд ван Нистелрой за около 3 месеца. Мамаду Диара ще получи почивка от Бернд Шустер. Пепе и Мигел Торес са възстановени напълно. Капитанът Раул също може да се появи на терена, защото получи почивка срещу Малага.

Гостите нямат проблеми с контузени и наказани играчи и ще излязат с най-доброто срещу шампиона. Вероятно те ще заложат на защитна схема като ще пробват да използват всяко невнимание на Реал Мадрид и да нанесат решителен удар. Двата гола на чужд терен обаче ще се окажат ценни за домакините, които продължават и при победа с 1:0. Все пак едва ли феновете им ще са доволни на класиране благодарение гол на чужд терен. Бернд Шустер ще иска победа поне с 2 гола разлика и футболистите му ще я осигурят.
 
Вероятни състави:

Реал Мадрид: Дудек, Салгадо, Метцелдер, Пепе, Марсело, Снайдер, Гаго, Ван дер Ваарт, Дренте, Свиола, Игуаин

Реал Унион: Отермин, Лараинсар, Мендинуета, Берует, Караседо, Керо, Ахире, Вияр, Домингес, Гойкоечея, Ромо

Последни 5 мача:

Реал М: ПЗРЗП
Реал Унион: ППППЗ

Прогноза – 1
Точен резултат – 3:1

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
62