ЦСКА се справи с Черно море и вече е само на три точки от Лудогорец (видео)


FUTBOL-TV

ЦСКА се справи с Черно море и вече е само на три точки от Лудогорец (видео)

ЦСКА победи Черно море с 1:0 в мач от осемнадесетия кръг на Първа лига, игран на стадион "Българска армия" и по този начин "армейците" се доближиха само на три точки от първото място във временното класиране.

През първото полувреме играта бе равностойна. В 9-ата минута Адалберто Пеняранда премина през няколко футболисти на противника и бе грубо фаулиран от капитана на Черно море Даниел Димов, за което съдията му показа жълт картон. С изпълнението на прекия свободен удар се нагърби Тибо Вион, но изстрелът му профуча край дясната греда на Иван Дюлгеров. Двата отбора се оттеглиха на почивка при нулево равенство като опасните положения за гол отсъстваха и за двата отбора.

През втората част армейците заиграха значително по-добре и оказаха сериозен натиск спрямо своя опонент. В 59-ата минута Адалберто Пеняранда направи хубав пробив в наказателното поле и стреля по диагонала, но стражът на моряците успя да отбие. Десет минути по-късно Тиаго Родригез центрира много хубаво отдясно и новото попълнение Жорди Кайседо надскочи двама защитници на Черно море, насочвайки топката с глава безпощадно в долния ляв ъгъл на Иван Дюлгеров. По този начин червените поведоха в резултата с 1:0. До края на срещата нямаше повече попадения и така армейците  се поздравиха със заслужена победа. Тя е втора от началото на пролетния полусезон и осма поредна в първенството до този момент.

Така ЦСКА остава втори в класирането, но вече е само на три точки от Лудогорец, който по-рано днес загуби от Локо Пловдив.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
297