Черно море и Локо Пловдив не си вкараха (видео)


FUTBOL-TV

Черно море и Локо Пловдив не си вкараха (видео)

Черно море и Локомотив Пловдив завършиха 0:0 в мач от 17-ия кръг наefbet Лига, игран на стадион “Тича" във Варна. “Моряците" бяха по-добрия отбор на терена, създал повече опасности в срещата и със сигурност могат да съжаляват за пропуснатите три точки. 

Черно море започна с домакински натиск и още в третата минута създаде опасност пред вратата на Мартин Луков. Родриго Вилела финтира бранител отляво и центрира, но топката бе избита с глава в корнер от Момчил Цветанов.

В 10-ата минута Черно море създаде отлична възможност за гол. Родриго Енрике сложи топката на главата на Исмаил Иса след центриране отдясно, но нападателят на “моряците" стреля покрай страничната греда. В 12-ата минута Локо Пд създаде първата си опасност в мача. Лукас Салинас се откъсна от бранителите на Черно море, но стреля право в ръцете на стража на варненци. Малко след това на два пъти “зелено-белите" имаха претенции за дузпа. Първо за игра с ръка в наказателното поле на Масоеро, а след това за нарушение.

В 17-ата минута Иван Дюлгеров излезе напред, за да пресече пас и изрита топката, но тя попадна в Момчил Цветанов, който от средата на терена се опита да уцели опразнената врата, но не успя. 

В 78-ата минута Цветомир Панов и Илиан Илиев страхотно разиграха топката отляво, като последният нахлу в наказателното поле и отправи страхотен изстрел, но над вратата. В 80-ата минута Диниш Алмейда изведе Кристиан Илич в наказателното поле на “моряците", но с превъзходен шпагат Влатко Дробаров успя да избие топката точно преди футболистът на Локо Пд да нанесе удар по посока на вратата.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
134