Акрапович разясни за футболистите на проби


FUTBOL-TV

Акрапович разясни за футболистите на проби

Наставникът на ЦСКА Бруно Акрапович сподели впечатленията си от ганаеца на проби Бисмарк Чарлз, който се появи в 60-ата минута на днешната контрола срещу Пирин, която завърши 0:0. Ето какво каза Акрапович след двубоя с "орлетата":

"Момчето има фантастична скорост и знае как се вкарват голове. Стилът му на игра е модерен. Пред него е бъдещето. Той е на 19 години. С другият играч на проби нещата няма да станат", разкри босненецът.

"Доволен съм кондиционно от това, което направихме. Тактически контролирахме мача. Имахме много положения, направихме хубави акции, но последният ни пас не вървеше днес. Липсваше ни и малко концентрация. Но се радвам, че имахме достатъчно положения. Важно за мен е да няма контузии", каза още Акрапович.

"Кери се опита да направи хубави неща и ги направи, но както казах преди малко, при последния пас трябва да вдигне глава - или да завърши с шут, или да подаде. Така, като загубим топката, се връщаме назад и хабим много енергия, за да я вземем пак. Това не е начинът, който искам аз. Той го знае много добре, сърди се сам на себе си. Така че няма значение дали съм доволен аз. Той трябва да оправи тези неща и ще ги оправи", добави наставникът на ЦСКА относно играта на Греъм Кери.

  Сподели
169