Черно море вкара 4 на Созопол


FUTBOL-TV

Черно море вкара 4 на Созопол

Черно море победи Созопол с 4:1 в контролна среща, играна на терена в Каблешково. Илиан Илиев откри резултата в 6-ата минута, а Исмаил Иса в 35-ата, Денислав Ангелов в 46-ата и Васил Панайотов в 80-ата донесоха успеха на “моряците". Варненци удариха и греда в 72-рата минута чрез Леандро Андраде. Единственият гол за втородивизионния тим реализира Ариф Ферадов в 43-ата минута.

В 6-ата минута младият Мартин Милушев получи топката вдясно, подаде към Илиан Илиев пред наказателното поле, който с едно докосване се освободи от бранител и стреля в близкия ъгъл на вратата и реализира за 1:0.

В 35-ата минута Цецо Панов намери с прецизен пас Исмаил Иса в наказателното поле, който на скорост успя да излъже вратаря и да вкара за 2:0.

Ариф Ферадов намали резултата след изстрел от наказателното поле в 43-ата минута.

В 46-ата минута Георги Божилов изпълни бързо фаул в половината на Созопол, изведе Денислав Ангелов сам срещу вратаря, а нападателят на Черно море вкара за 3:1. В 80-ата минута Денислав Ангелов проби отдясно, върна топката към точката на дузпата към Леандо Андраде, който пропусна за Васил Панайотов, а халфът на “моряците" с премерен изстрел реализира за 4:1.

  Сподели
180